dimarts, 15 de gener del 2008

Als teus peus, reina!

Solució de compromís
que va decidir el jurat
que per un any repetís
la reina que havia plegat

8 comentaris:

Roser Ortiz ha dit...

Aquí tenim la reina d'enguany que repeteix ja que els finalistes van boicotejar, amb molta conya, el concurs i, per decisió del jurat van coronar altre volta la Mireia II (Mireia Mata), el bon rotllo va fer que tots els participants acabessin als seus peus.

Per cert, la lletra o garrotin també és de la reina.

DEMÀ MÉS!!!!!

Anònim ha dit...

Visca la reina 2008!!!
Pel que sembla ho fa força bé. Però què va passar amb els finalistes? no volien guanyar o anaven una mica massa alegres?

Roser Ortiz ha dit...

Què va passar amb els finalistes?

Això millor que t'ho respongui un dels finalistes com en Brillant que sé que va passant per aquí...

i demà... hehehehe!!!!!

Anònim ha dit...

hi havia un aspirant a rei
enimorat de la monarquia
que en veure que no guanyaria
va armar tot un desgavell
sabia que si començava ell
l'altre també el seguiria

va ser una nit gloriosa
desbordant de picardia
va sortir la millor poesia
i la veu més agradosa
crec que recordarem el dia
com una diada hermosa
on va guanyar l'alegria

Anònim ha dit...

Va ser una trobada descoratjadora. Amb el que costa trobar una cosa ben xula i emocionant com la Trobada de Cantadors... per a que uns impresentables, més preocupats per ser punkies i pel beure que per oferir plaer a la concurrència, demostrar el seu art, guanyar-se un respecte o apuntal.lar l'acte per a que tingui el màxim futur, el destrossin pensant-se que tot allò és només seu. Després es queixaran que tot costa tant de tirar endavant i que l'amenaça exterior sempre ens fa malbé les coses bones i la nostra identitat.

Brillant ha dit...

Doncs noi, tens tota la raó.
Entono un mea culpa i espero que em sapigueu disculpar, organització, presentador, músics, públic i sobretot la resta de concursants que intentaren arribar a la final.
Vull pensar que tothom comet errors i jo n'he comés un... i Déu n'hi dó. Intentaré treure'n la part positiva, perquè la negativa ja fa tres dies que la visc.

Apa, salut i glosa.

Anònim ha dit...

Brillant, per la meva part reconesc que vaig acabar amb sensacions contradictòries. Un ambient immillorable, Gran complicitat i connexió amb la gent, i un final que perquè negar-hó fluixet fluixet. Per com va anar la nit és indubtable que vau ser merescudíssims finalistes i crec que no hi ha dubtes en aquest aspecte. Senzillament per rematar la festa vos va dominar l'eufòria a l'enginy.
Res a perdonar ja que per mi el final no va ensombrir el dia. Va anar genial i tu vas contribuir especialment que així fos.
Ja saps, si els postres t'han deixat un regust agre de tot el dinar no hi ha res millor que un altre dinarot.

Anònim ha dit...

Hola. Sóc el mateix anònim d'abans. Brillant: la teva disculpa t'honora. Quina llàstima no poder veure la foto de tu amb la corona. Caldrà esperar un any, com a mínim.